Chewies & More Spanner Dusty Blue, Grey & White Gritt

€ 28,95

incl. belastingen plus verzending
Op voorraad

Beschrijving

Deze siliconen met houten spanner van Chewies & More is heerlijk om op te bijten bij doorkomende tandjes want naast decoratief helpt deze spanner het verzachten van gevoelig tandvlees bij doorkomende tandjes. Dankzij de verschillende kleuren en texturen is deze spanner extra aantrekkelijk.

De spanner in hout met blauw, grijs en marble kleur is te gebruiken vanaf de geboorte en heeft een lengte van ± 40 cm. Gemaakt van veerkrachtig silicone en onbehandelde organische beukenhouten kralen. Je kunt hem door middel van de linten zowel bevestigen aan een autostoeltje groep 0+ als ook aan de beugel van de kinderwagen.

Deze chewie is gemaakt van silliconen die vrij zijn van BPA, weekmakers en andere chemische toevoegingen. Het silicone is 100% food grated silicone, daarom 100% veilig voor de kleine. Het hout is glad geschuurde onbehandeld beukenhout. De Chewie is getest en goedgekeurd naar de NEN71 norm.

Altijd bevestigen met de linten aan beide zijdes van de draagbeugel en een dubbele knoop. Deze spanner dient alleen gebruikt te worden onder toezicht en voor elk gebruik gecontroleerd te worden op beschadigingen en slijtage. Bij vertoon van slijtage of beschadigingen niet meer gebruiken.