Chewies & More Wagenspanner Early Sea, Grey & Marble

€ 29,95

incl. belastingen plus verzending
Op voorraad

Beschrijving

Deze siliconen met houten wagenspanner van Chewies & More is heerlijk om op te bijten bij doorkomende tandjes want naast decoratie voor aan de kinderwagen helpt deze spanner het verzachten van gevoelig tandvlees bij doorkomende tandjes. Dankzij de verschillende kleuren en texturen is deze spanner extra aantrekkelijk.

De wagenspanner in hout met mint groen, grijs en marble kleuren is te gebruiken vanaf de geboorte en heeft een lengte van ± 42 cm. Hij is gemaakt van veerkrachtig silicone en onbehandelde organische beukenhouten kralen. Je kunt hem door middel van clips aan de binnenzijde van de kinderwagen kap bevestigen.

Deze chewie is gemaakt van silliconen die vrij zijn van BPA, weekmakers en andere chemische toevoegingen. Het silicone is 100% food grated silicone, daarom 100% veilig voor de kleine. Het hout is glad geschuurde onbehandeld beukenhout. De Chewie is getest en goedgekeurd naar de NEN71 norm.

Deze spanner dient alleen gebruikt te worden onder toezicht en voor elk gebruik gecontroleerd te worden op beschadigingen en slijtage. Bij vertoon van slijtage of beschadigingen niet meer gebruiken.